Η εταιρεία  WESTAND S.A. δραστηριοποιείται στο τομέα Κατασκευής Επίπλων από το 1979, και ειδικότερα με την κατασκευή επίπλων για καταστήματα από το 1986 έως σήμερα, έχοντας αναλάβει  τον εξοπλισμό δεκάδων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η WESTAND S.A. ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή ειδικών κατασκευών προώθησης προϊόντων για καταστήματα. Προτείνει πρωτοποριακές λύσεις και εφαρμογές σε καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία, κομμωτήρια, κέντρα περιποίησης (spa) και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο της ζητηθεί.

Στόχος της εταιρείας είναι η κατασκευή πολυτελών επίπλων συνδυάζοντας την υψηλή εργονομική σύνθεση και την άριστη ποιότητα κατασκευής με την υψηλή αισθητική, εξυπηρετώντας πάντα τις ανάγκες των πελατών  και παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στα εξής χαρακτηριστικά:

  • Άριστη Ποιότητα
  • Συνέπεια
  • Προσιτές Τιμές

Η Εταιρεία στεγάζεται σε ένα κάθετο συγκρότημα συνολικής επιφάνειας 3000 μ2.
Οι επενδύσεις σε τεχνολογία , ανθρώπινο δυναμικό υψηλής επαγγελματικής στάθμης που σήμερα ξεπερνάει τα 50 άτομα, και στις άριστες σχέσεις μεταξύ των συνεργατών είναι ο κύριος αναπτυξιακός άξονας της WESTAND S.A.

Η ανοδική πορεία της εταιρείας μέχρι σήμερα, βασίζεται στην ικανότητα των έμπειρων στελεχών και συνεργατών της να παρακολουθούν ακούραστα τις ανάγκες των υποψήφιων πελατών της και να τις κάνουν πραγματικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.